Shell Franczyza

Światowa Organizacja Gazu Płynnego LPG ogłasza e-LPG Week

Światowa Organizacja Gazu Płynnego (WLPGA) ogłosiła e-LPG Week, najważniejsze wydarzenie poświęcone LPG, które łączy łańcuch wartości branży LPG.

Wydarzenie odbędzie się online w dniach 2-6 listopada 2020 r. e-LPG Week pod hasłem „Bringing Energy to Life” ma na celu zmobilizowanie branży LPG poprzez interaktywne sesje i wydarzenia, tworzenie kontaktów online oraz wyjątkową wirtualną prezentację firm LPG.

E-LPG Week, którego gospodarzem jest grupa ENOC, dotyczyć będzie wielu możliwości i wyzwań branżowych. Planowane tematy to m.in. rzecznictwo w świecie po COVID-19, rozwijające się globalne rynki autogazu, możliwości dla LPG do wyparcia innych paliw o wyższej emisji dwutlenku węgla w głównych sektorach popytu, innowacje cyfrowe i różnorodność oraz innowacje i rozwój w wykorzystaniu LPG do osiągnięcia wyznaczonych celów rozwoju społecznego i gospodarczego w Celach Zrównoważonego Rozwoju (SDGs) Organizacji Narodów Zjednoczonych, w szczególności w obszarach ubóstwa, głodu, zdrowia, zmiany klimatu, równości płci i dostępu do energii.

Według Jamesa Rockalla, dyrektora generalnego i dyrektora zarządzającego WLPGA, e-LPG Week, obejmujący coroczne Światowe Forum LPG, jest najważniejszym spotkaniem światowego sektora LPG. To, że w tym roku organizujemy wydarzenie w Internecie, e-LPG Week stwarza wyjątkową i jedyną w swoim rodzaju okazję dla globalnego sektora LPG do debaty, dyskusji i prowadzenia interesów głębiej i szerzej niż kiedykolwiek wcześniej.

Wydarzenie będzie poruszało wyjątkowe treści od liderów branży i globalnych wpływowych osób, w tym Fatiha Birola, dyrektora wykonawczego Międzynarodowej Agencji Energetycznej (IEA) i Dymphna van der Lans, dyrektora generalnego Clean Cooking Alliance. Będzie obejmował szereg działań, takich jak dedykowane sesje na żywo, dynamiczne warsztaty, interaktywne wirtualne pokoje gościnne i dyskusje dotyczące wymiany wiedzy, a wszystko to oparte na rozszerzonym globalnym uczestnictwie.
Jego Ekscelencja Saif Humaid Al Falasi, CEO Grupy ENOC, powiedział: - W ENOC dzielimy się wizją WLPGA dotyczącą branży LPG opartej na współpracy i dzieleniu się najlepszymi praktykami i cieszymy się, że możemy być gospodarzem pierwszego w tym roku e-LPG Week.

- Wysiłki podjęte przez WLPGA są powszechnie uznawane a WLGPA jest autorytatywnym głosem branży LPG. Wysiłki mające na celu wprowadzenie najlepszych w swojej klasie platform, które gromadzą ekspertów branżowych w celu omówienia trendów, wyrażania obaw i rzucania światła na przyszłe prognozy dotyczące LPG, będą nadal otwierać nam drzwi do prezentowania nowych technologii i formułowania polityk, a także stwarzają nam możliwość nawiązania kontaktów i dzielenia się najlepszymi praktykami - dodał Rockall.

Specjaliści ds. energii i uczestnicy mogą uzyskać dostęp do wirtualnego wydarzenia z dowolnego miejsca, zmniejszając koszty podróży i związane z tym obawy dotyczące bezpieczeństwa. Wydarzenie odbędzie się na interaktywnej platformie cyfrowej z najnowocześniejszą technologią sztucznej inteligencji, aby ulepszyć doświadczenie sieciowe i stworzyć długotrwałe relacje, wraz z nagranymi sesjami na wysokim poziomie, umożliwiającymi delegatom udział w ankietach, sesjach pytań i odpowiedzi i czatach.

Aby uzyskać szczegółowe informacje na temat rejestracji, odwiedź www.lpgweek.com/registration lub skontaktuj się z nami pod adresem info@lpgweek.com.
Słowa kluczowe:
Paliwa TotalEnergies - jakość i cena w trosce o Twój biznes